Znojmo posiluje čtyřiadvacetiletý kanadský útočník Parker Bowles!

Aktuální zprávy
ÚT 28. 5. 2019
Orlí dres v příští sezóně oblékne čtyřiadvacetiletý Parker Bowles. Ten v minulé sezóně působil v norském Lillehammeru a na svém kontě má i mnoho úspěšných sezón v zámořské WHL.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Parker strávil pět sezón v prestižní juniorské WHL, kde byl pilným sběratelem kanadských bodů. V sezóně 2015-16 jich nasbíral šestadevadesát, a stal se tak nejproduktivnějším hráčem juniorských Tri-City Americans.

Po skončení svých juniorských let zamířil do Evropy, nejprve do Německa, následně si i díky své produktivitě vysloužil zájem Lillehammeru. Za ten nastupoval v nejvyšší norské soutěži v uplynulé sezóně, kdy nasbíral celkem sedmačtyřicet kanadských bodů za dvaadvacet gólů a pětadvacet asistencí.

„Kde zatím hrál, sbíral body. Výkony má vyrovnané.“

Miroslav Fryčer (trenér a sportovní manažer)

„Je to mladý ctižádostivý kluk a dobrý bruslař, který na sobě chce pracovat. To je to, co my vlastně hledáme a můžeme si dovolit hledat. Věříme, že nám pomůže a že to bude další takový Kalus nebo Hlava, kterého předtím nikdo z hokejové veřejnosti pořádně neznal,“ prozradil trenér a sportovní manažer Miroslav Fryčer.

K týmu by se Parker měl připojit na přípravu na ledě, která začne koncem července.

» Kompletní statistiky Parkera Bowlese najdete zde

NEWSLETTER