Memoriál Zbyňka Kusého pokračuje! Orli vyzvou Košice

Naši soupeři
ST 14. 8. 2019
Čtvrtý den Memoriálu Zbyňka Kusého v Pardubicích je na programu jediný zápas. V tom Orli vyzvou slovenské Košice. Utkání začíná v 19:00.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Slovenský celek, který má na svém kontě osm extraligových titulů, je na Memoriálu Zbyňka Kusého nováčkem stejně jako Orli. Vstup do turnaje se mu ale povedl lépe. V úvodním zápase proti Vladivostoku zvítězil 5:4 a navíc získal bonusový bod díky samostatným nájezdům.

Orli do zápasu proti silným Rusům nastoupili v okleštěné sestavě a podlehli jim 4:1. Autorem jediné branky se stal Radim Matuš. Na soupisce chyběl gólman Teemu Lassila, obránce Kevin Tansey a útočník Petr Beránek, kteří společně s hlavním trenérem Miroslavem Fryčerem zamířili do Salzburgu na Mediální den EBEL ligy. Hned v úterý večer se ale opět připojili k týmu, a tak by ve čtvrtek neměli na soupisce chybět.

Poslední vzájemný zápas obou celků se odehrál před méně než rokem v Popradu v rámci Tatranského poháru. Tehdy vyhráli v prodloužení Orli 3:4.

Zápas Košice – Znojmo začíná ve čtvrtek v 19:00. Výsledek rozhodne i o tom, jaké bude konečné umístění týmů ve skupině a proti komu si zahrají v pátek. Přímý přenos je k dispozici na Youtube zde.

NEWSLETTER