Potřetí doma. Znojmo vyzve loňského mistra

Naši soupeři
ČT 3. 10. 2019
Proti Klagenfurtu se budou Orli snažit dosáhnout významného jubilea v podobě 1500 vsítěné branky v EBEL. Duel začíná v 18:30. Zápas můžete sledovat i na Sport5.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Po loňské vítězné sezóně se sestava Klagenfurtu příliš nezměnila. Rakušané zaznamenali pouze čtyři transfery. Po roce ve Finsku se k rakouskému celku vrátil Manuel Ganahl. Druhou posilou je rakouský reprezentant Lukas Haudum, který se do rodného Rakouska vrací po štaci ve Švédsku. Klub naopak opustil útočník Mitch Wahl a obránce Robin Gartner.

Momentálně patří Klagenfurtu šestá pozice. Z uplynulých šesti zápasů si připsal dvě výhry. Dva další body bral po prohrách v prodloužení. Proti Znojmu si tak jistě bude chtít spravit chuť.

Orli mají o dva body více než Rakušané a jsou na páté pozici. Bodovali ve všech čtyřech posledních zápasech. Během zápasu proti Klagenfurtu se navíc budou snažit dosáhnout na významné jubileum v podobě 1500 branky v EBEL. Zatím je na jejich kontě 1498 gólů z 475 odehraných zápasů v rakouské lize.

“Především musíme stále hrát jednoduše.“

Aaron Berisha (útočník, Orli Znojmo)

Statistické okénko

  • Znojmo zatím v každém letošním zápase vsítilo přesně tři branky.
  • Útočník Anthony Luciani je momentálně na třetí pozici v tabulce produktivity. S šesti úspěšnými přihrávkami navíc obsazuje druhou příčku v tabulce asistentů.
  • Poslední tři domácí duely proti Klagenfurtu vyhráli Orli.
  • Matthew Neal bodoval v osmi z dvanácti zápasů, které proti Znojmu odehrál. Nasbíral v nich celkem 13 bodů.

Rozhodčí zápasu

Hlavní rozhodčí:Trpimir Piragic, Stefan Siegel
Čároví rozhodčí:Matjaz Hribar, Christian Kaspar

Sestavy z posledních zápasů

ORLI ZNOJMO:Lassila – Sedlák, Tansey, Mikliš, Sova, Stehlík, Bořuta, Jonáš – Svoboda, Matuš, Luciani – Berisha, McRae, Gago – Beránek, Bartoš, Novák – Bowles, Češík, Oščádal.
Klagenfurt:Haugen – Comrie, Fischer, Harand, Schumnig, Hansson, Unterweger, Kernberger, Richter – Ganahl, Koch, Kozek – Neal, Haudum, Petersen – Geier L., Hundertpfund, Bischofberger – Geier M., Liivik, Witting.
NEWSLETTER