Další podpis! Klub si pojistil služby gólmana Dominika Groha

Aktuální zprávy
ČT 7. 5. 2020
I v nadcházející sezóně se znojemští hokejisté budou moci spoléhat na brankářský um Dominika Groha, který v uplynulém ročníku odchytal více než třetinu zápasů EBEL ligy.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Dvaadvacetiletý Groh přišel do Znojma před loňskou sezónou z Moravských Budějovic a hned od začátku svého angažmá si říkal o místo mezi třemi tyčemi. Se svým finským kolegou Teemem Lassilou tvořili brankářskou dvojici, která se po celou sezónu doplňovala.

Nyní podepsalo vedení klubu s Grohem, který začínal s hokejem ve Vrchlabí, novou smlouvu a realizační tým se tak na jeho služby bude moci spolehnout i v ročníku 2020/2021.

"Je to jeden z kluků, kterého jsme chtěli udržet. Jsme opravdu rádi, že se Dominik rozhodl tu zůstat. Gólman je důležitým článkem týmu. Od něj se odvíjí celá hra," říká Miroslav Fryčer, hlavní trenér a sportovní manažer Orlů. "Spolu s ním nám tu zůstává vlastně to celé zdravé jádro loňského kádru. Dominik to tady zná a loni nám dokázal, že na to má. Kolikrát nás tahal z bryndy a letos si řekl o místo jedničky."

» Aktuální soupiska Orlů pro sezónu 2020/2021

NEWSLETTER