Orlí rodina: Freeport Fashion Outlet

Rozhovory
NE 10. 5. 2020
V rámci seriálu Orlí rodina představujeme dalšího z partnerů znojemského hokeje, díky němuž si v Nevoga aréně můžeme užívat kvalitní sportovní podívanou. Je jím Freeport Fashion Outlet, který po nucené pauze již v pondělí 11. května opět otevírá své brány návštěvníkům.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Orli Znojmo a Freeport: toto v spojení bylo v uplynulé sezóně hodně vidět. Fanoušci mohli logo obchodního centra vidět na dresech a autobusu znojemského týmu a užili si také celou řadu společných akcí. Za připomenutí stojí zejména Freeport žije hokejem, úspěšný vánoční Charity game nebo aktuálně probíhající virtuální zápas na podporu boje proti koronaviru pro Nemocnici Znojmo. Oslovili jsme proto ředitele Freeport Fashion Outlet centra, Ing. Jana Procházku, aby fanouškům přiblížil vzájemnou spolupráci.

Co vás k podpoře sportu ve Znojmě přivedlo?
Jsme hokejový národ a chceme mít silný hokejový klub ve Znojmě. Zároveň cítíme jako naši společenskou povinnost podporovat sport v regionu.

Proč právě Orli Znojmo?
Výhoda spolupráce je zde oboustranná. My pomůžeme hokejistům fungovat v podmínkách, které potřebují pro co nejlepší výkon. Orli nám pomohou propagovat naše nákupní centrum u nás i v Rakousku.

Jak dlouho hokej ve Znojmě podporujete?
S Orly spolupracujeme již déle než pět let. V uplynulé sezoně byla spolupráce nejintenzivnější a posunuli jsme se do pozice jednoho z hlavních partnerů klubu.

Co byste popřáli klubu do budoucích sezón?
Hodně vstřelených a co nejméně inkasovaných branek.

Představte ve stručnosti vaši společnost.
Freeport Fashion Outlet je prvním outletovým centrem v Česku a současně jedním z největších nákupních center svého druhu ve střední Evropě. Nachází se na hraničním přechodu Hatě u Znojma. Návštěvníci mají na výběr z více než 250 světových značek v 75 obchodech. Freeport Fashion Outlet prodává značkovou módu za ceny, které jsou vždy o 30 až 70 % nižší než v běžných obchodech. V období speciálních slevových akcí mohou být ceny dokonce až o 90 % nižší.

Kdy se centrum Freeport Fashion Outlet opět otevře?
Naše centrum znovu otvíráme již v pondělí 11. května. Při této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili opravdu zajímavé dodatečné slevy, které výrazně zpříjemní již tak výhodné nákupy. Samozřejmostí jsou také hygienická opatření na nejvyšší možné úrovni. Proto zveme především všechny fanoušky hokeje a sportu vůbec, aby využili možnost výhodných nákupů.

NEWSLETTER