Orlí rodina: XIAOMI

Rozhovory
ST 10. 6. 2020
V rámci seriálu Orlí rodina představujeme dalšího z partnerů znojemského hokeje, díky němuž si v Nevoga aréně můžeme užívat kvalitní sportovní podívanou. Je jím značka Xiaomi, které oficiálním distributorem nejen pro Českou republiku je společnost Witty Trade s.r.o.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Xiaomi je jednou z nejrychleji rostoucích značek elektroniky a jeden z nejlepších startupů posledních let. Na pár otázek jsme se proto zeptali PR & Project manažerky společnosti Witty Trade s.r.o. paní Kateřiny Czyžové.

Co vás k podpoře sportu ve Znojmě přivedlo? Proč právě Orli Znojmo?
Sport bereme jako důležitou součást života, a proto chceme podporovat a vést k němu nejenom mladé lidi. V rámci spolupráce jsme si byli jisti, že chceme podporovat odvětví sportu, ale uvažovali jsme které konkrétně. Lední hokej je českým národním sportem, a proto jsme se rozhodli podpořit právě jej. A proč právě Znojmo? Chtěli jsme podpořit i naše aktivity na Moravě.

Jak dlouho hokej ve Znojmě podporujete?
Spolupráce se začala rodit v polovině loňského roku, kdy proběhla první jednání. K oficiálnímu podpisu smlouvy došlo se začátkem roku 2020.

Co byste popřáli klubu do budoucích sezón?
Přejeme, aby se aktuální situace co nejdříve vrátila zpátky do normálu a Orli byli opět na ledě. Přejeme mnoho úspěšných zápasů, ve kterých budeme fandit a podporovat je!

Čím se vaše společnost zabývá? Můžete ji představit?
Xiaomi na českém trhu působí oficiálně teprve od září 2017, ale celkově se již značka stačila vyšplhat na pozici číslo tři v oblasti mobilních telefonů. Chytrý telefon Xiaomi vlastní každý čtvrtý Čech. Chytré hodinky nebo náramek této značky pak dokonce každý druhý!

Společnost Witty Trade s.r.o. je jedním ze dvou oficiálních distributorů značky Xiaomi pro Českou republiku. Disponujeme licencí pro distribuci produktů přímo od centrály Xiaomi v Číně a částečně spravujeme oficiální zastoupení Xiaomi v ČR. Díky více než desetiletým zkušenostem zakladatelů s působením na trhu mobilních technologií se Xiaomi v ČR může opřít o silné partnerství a přímou komunikaci s centrálou Xiaomi v domovské Číně. Na nejvyšší partnerské úrovni působíme coby oficiální distributor značek Xiaomi, Roidmi, Cubot, Amazfit, Yeelight, 1More a dalších uznávaných výrobců.

Soustředí se značka Xiaomi pouze na mobilní telefony?
Nikoliv, Xiaomi nemá ve svém portfoliu jen chytré telefony, ale disponuje také stovkami výrobků z kategorie Ekosystém představující inovativní elektroniku a zařízení pro chytrou domácnost. V rozsáhlé nabídce najdete rychlovarné konvice, výkonné notebooky, chytré hodinky, kamery, TV, doplňky do domácnosti, power banky, reproduktory, sluchátka nebo elektrické koloběžky. Všechny výrobky si můžete prohlédnout nejen u největších prodejců elektroniky, ale i na našich Mi Storech.

Jak se vaše společnost vyrovnávám se současnou situací?
Samozřejmě i aktivity naší společnosti aktuální situace výrazně zasáhla. Nicméně nyní jsme se již vrátili do plného pracovního nasazení a věříme, že stejně jako Orli, celou situaci zvládneme a v budoucnu budeme ještě silnější. Aktuálně s klubem připravujeme několik projektů, které fanoušky nejen znojemského hokeje jistě zaujmou.

NEWSLETTER