Tesla generálním partnerem Orlů!

Aktuální zprávy
ÚT 19. 10. 2021
To, o co klub dlouhou dobu usiloval, se nyní podařilo. Značka Tesla, výrobce chytré elektroniky zastoupená společností Witty s.r.o., se stává novým generálním partnerem Orlů pro tuto sezónu v bet-at-home ICE Hockey League.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Značka Tesla v roce 2020 rozšířila své portfolio o novou řadu produktů konceptu chytré domácnosti, které pomohou zjednodušit život a poskytnout zákazníkům více času na to, co je opravdu baví. Produkty Tesla jsou vyvíjeny s ohledem na dostupnou cenu. Cílem je, aby byly dostupné všem, kteří o chytrou domácnost mají zájem. Při výrobě se proto Tesla zaměřuje na správnou volbu materiálů tak, aby vydržely a neztrácely na kvalitě. Všechna zařízení lze navíc snadno nakonfigurovat a přizpůsobit individuálním potřebám každého člena domácnosti.

“V této nejisté době se taková partnerství neuzavírají každý den.“

Pavel Ohera (prezident klubu Orli Znojmo)

Tesla, to je komplexní řešení chytré domácnosti ovládané jednou mobilní aplikací vždy v lokálním jazyce. Dlouhodobý cíl značky Tesla je stát se jedničkou na poli chytré domácnosti na všech trzích, na kterých bude operovat. Celý koncept Smart home Tesla přenáší do běžných domácností od technicky zdatných uživatelů.

Tesla Orli Znojmo

„V této nejisté době se taková partnerství neuzavírají každý den. Velmi si vážíme toho, že si značka Tesla vybrala právě náš klub a jsme přesvědčeni, že máme co nabídnout. Nyní je pro nás velmi důležité odehrát dobrou sezónu, abychom dokázali, že to bylo správné rozhodnutí. Společně si jdeme pro úspěch," věří prezident klubu Pavel Ohera.

„Jsme nesmírně rádi, že se nám jednání podařila dotáhnout do úspěšného konce. Na realizaci této spolupráce pracujeme opravdu dlouhou dobu. Velký dík patří všem, kdo se na celém projektu podíleli a podílejí. Máme za sebou hodně práce, ale ještě více jí je před námi, abychom ukázali, že partnerství s Orly se vyplatí. Uděláme maximum proto, aby spolupráce pro obě strany naplnila očekávání," uvedl manažer Orlů Petr Veselý.

„S hokejovým klubem Orli Znojmo jsme spolupracovali i v minulosti. Rozhodli jsme se kooperaci prodloužit i na další sezónu, jelikož máme se značkou Tesla velké ambice i pro expanzi do dalších zemí. Značka Tesla potřebuje silné partnery a Orli jimi určitě jsou,“ konstatuje Viktor Hajíček, CEO společnosti Witty s.r.o., distributora značky Tesla.

„Z marketingového pohledu jsme díky Orlům schopni oslovit publikum a zákazníky i v dalších zemích. Spolupráce nám tedy dává smysl nejen v České republice, ale i za hranicemi. Těšíme se na společné výsledky,“ řekla Kateřina Czyžová, marketing manager Witty s.r.o.

Partnerství Orlů a značky Tesla zastoupené společností Witty s.r.o je je uzavřeno na aktuální sezónu s možností následné opce při splnění nastavených cílů.

O značce Tesla

Produkty chytré domácnosti značky Tesla vstoupily na trh v roce 2020 a zaměřují se na technická řešení chytré domácnosti. Cílem značky je, aby se chytrá domácnost stala běžnou součástí domovů, ať už se jedná o byty, domy, nebo chaty. Tesla chce produkty chytré domácnosti zpřístupnit široké veřejnosti, a to jak fakticky, tak i z hlediska povědomí. Ve svém portfoliu se zaměřuje na kamerové systémy, chytré produkty pro domácí mazlíčky nebo produkty z kategorie péče o vzduch.

Více o produktech značky Tesla se dozvíte zde:
» Oficiální web
» Youtube
» Instagram
» Facebook

Fotogalerie

NEWSLETTER