Plzeň bude útočit na elitní osmičku

Naši soupeři
ST 12. 11. 2003
Z n o j m o - 22. kolem pokračuje v pátek Tipsport extraliga a znojemští fanoušci budou moci podruhé za sebou podpořit svůj tým na domácím ledě. Po vyrovnaném zápase se Zlínem, který smolně prohráli v prodloužení, se Orli střetnou s týmem HC Lasselsberger Plzeň. Západočeši dokázali porazit v úterý Vítkovice 4:3 v prodloužení a připsali si první výhru po šesti zápasech. V tabulce jim s 26 body patří průběžně desátá příčka a trenéři se netají úmyslem proniknout co nejdříve mezi prvních osm mužstev.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku Plzeň nedávno získala novou posilu do útoku, Adama Šaffera ze Slavie, naopak na zkoušku zapůjčený útočník Jiří Jakeš ze Sparty se vrátil do svého mateřského klubu. Nová znojemská akvizice ze Vsetína, obránce Martin Vyrůbalík, se proti Zlínu fanouškům nepředstavila, naopak Jaroslav Mareš, který putoval opačným směrem, vstřelil ve Vsetíně proti Pardubicím gól na 3:3, ovšem Dopita hattrickem svému bývalém klubu nepovolil ani bod.

Znojemští orli získali plný počet bodů naposledy v 16. kole proti Liberci, což dělá trenérům trochu starosti. "V pátek proti Plzni musíme vyhrát, hrajeme doma a nemůžeme si dovolit dvakrát za sebou ztratit zbytečně body," naznačil cíl pro nejbližší zápas asistent hlavního kouče Milan Skrbek.

Přehled vzájemných zápasů

NEWSLETTER