Orli se pokusí získat další body proti Pardubicím B

Naši soupeři
PÁ 13. 10. 2023
Znojemští hokejisté se po bitvě na Valašsku vrací zpět před domácí fanoušky a potřebují získat další body do tabulky. Na zápas proti Pardubicím B si vedení klubu připravilo speciální akci. Proto přijďte podpořit Orly přímo na stadion a buďte šestým hráčem na ledě. Zápas začíná v sobotu již od 17:30 ve znojemské Nevoga aréně.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Pardubice B letos zahájily svoji druhou sezónu v CHANCE lize. Po těsném udržení v lize, ke kterému pomohla i znojemská dvojice Jan Hruška s Tomášem Svobodou, hokejisté pardubické rezervy ani další sezónu nezačali nejlépe. Dynamo B po deseti odehraných utkáních dokázalo vstřelit dvaadvacet gólů, ale devětadvacet jich inkasovat. V posledních dvou zápasech se jim však podařilo získat cenné body do tabulky. V posledním venkovním zápase pardubičtí ukořistili tři body na ledě Jihlavy, kterou přehráli poměrem 4:1. Následující utkání v domácím prostředí proti Zlínu se ujali vedení, o které však přišli a z utkání si do tabulky připsali alespoň bod, a tak stále čekají na první domácí výhru. Hokejisté Pardubic B se tak po deseti zápasech nachází na třináctém místě tabulky s osmi body.

Na produkci gólů má největší podíl Michal Pochobradský, který vstřelil již šest gólů a k tomu přidal jednu asistenci. Hned za ním je dvojice útočníků Robin Kaplan s Tomášem Urbanem. Oba dosud zaznamenali čtyři góly a dvě asistence.

Orli mají za sebou dva těžké zápasy se soupeři z prvního a druhého místa tabulky. V posledním domácím zápase se utkali s ambiciózní Porubou. Tempo a vývoj zápasu určovala právě Poruba a Znojmo tak schytalo debakl 2:7. V následujícím zápase předvedlo lepší týmový výkon. Přestože muselo dvakrát dotahovat výsledek, díky přesným střelám Radima Matuše a Dominika Tejnora dovedlo zápas až do prodloužení. Z Valašska si po vyrovnaném utkání odvezlo cenný bod do tabulky.

„Jsme rádi za bod, který jsme se Vsetínem dokázali uhrát. Hra určitě byla lepší než kterou jsme předvedli v domácím zápase s Porubou. Od toho se teď musíme odrazit a připravit se na sobotní zápas. Věříme, že se všechno obrátí v náš prospěch a začneme sbírat body do tabulky. Chtěl bych poděkovat fanouškům za podporu a doufáme, že budou chodit i nadále,“ dodal Robert Havlát k zápasu se Vsetínem v rozhovoru pro Regionální týdeník Znojemsko.

Vedení klubu reaguje na slabší výkony a připravilo na zápas proti Pardubicím B jednotné vstupné 50 Kč jako odměnu pro skvělé fanoušky. Před zápasem se můžete těšit i na venkovní program. Pro dospělé bude k dispozici venkovní výčep a pečené sele na rožni. Děti se mohou těšit na malování na obličej zdarma.

Zápas můžete sledovat i online na Hokejka TV.

NEWSLETTER