Orli se pokusí ukořistit potřebné body v derby proti Jihlavě

Naši soupeři
PÁ 20. 10. 2023
Série tří domácích zápasů odstartuje v sobotu, kdy znojemští hokejisté již podruhé před svými fanoušky vyzvou tým Jihlavy. Přijďte podpořit Orly na cestě za dalšími důležitými body do tabulky. Utkání začíná již od 17:30 na ledě znojemské Nevoga arény.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Dukla si aktuálně drží třízápasovou neporazitelnost. Poslední porážku ochutili na domácí půdě proti Pardubicím B. V dalších zápasech na ně postupně nestačili soupeři z Přerova, Sokolova ani ze Zlína. V posledním zápase právě s již zmiňovaným Zlínem jihlavští hokejisté dokázali, že tři body lze získat i s výsledkem 1:0.

Jihlava se po třinácti odehraných kolech drží v popředí tabulky. Na své konto si připsala osm výher, čtyři prohry a jednu prohru po samostatných nájezdech. Svým soupeřům nadělila celkem třiatřicet gólů a pětatřicet jich inkasovala. Momentálně se tak Dukla nachází na čtvrtém místě s pětadvaceti body.

V bráně Dukly dostává nejvíce prostoru Adam Beran, který si za třináct zápasů připsal 272 úspěšných zákroků z 297 střel, jeho procentuální úspěšnost se tedy pohybuje na 91,58 %. Nejproduktivnější hráči jihlavské Dukly se čtyřmi góly a šesti asistencemi jsou Otakar Šik a kapitán Tomáš Čachotský. Roli nejproduktivnějšího obránce zastává s pěti body Fabien Kočí.

V přesilových hrách jsou o něco úspěšnější znojemští hokejisté. Ti dokázali využít šest z osmapadesáti. Jihlava má nejneúspěšnější přesilové hry v celé lize. Dokázali skórovali pouze v jedné přesilové hře z devětačtyřiceti možných.

Znojmo se momentálně nachází na dvanáctém místě tabulky s jedenácti body. Hned za nimi jsou Pardubice B, které prozatím dokázaly získat deset bodů. Orli vstoupí do zápasu s Duklou se změnou v kádru. Po vzájemné dohodě s Horáckou Slavií Třebíč vyměnili Jana Kučeru a získali Marka Berku. Ten si v letošní sezóně ve dvanácti zápasech připsal dva góly a dvě asistence.

Zápas můžete sledovat i online na Hokejka TV nebo na ČT sport Plus.

NEWSLETTER