V řadách Orlů končí Lukáš Zukal a Tomáš Pigl

Aktuální zprávy
NE 12. 11. 2023
Znojmo hlásí další dvě změny v kádru. S klubem se loučí útočník Tomáš Pigl, který strávil většinu sezóny v dresu Techniky Brno. Dále se konec v týmu týká i obránce Lukáše Zukala.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

V posledních dnech Znojmo provádí obměny kádru. Jihomoravský celek přivedl v souvislosti s aktuální situací nové tváře. Z Brna přišli Pavel Jenyš i mladý Kevin Horváth. Posílení se dočkala také obrana, z B týmu Pardubic dorazil urostlý zadák Daniel Bukač. Na soupisce proběhly i škrty. Se Znojmem se rozloučil odchovanec Marek Špaček a obránce Patrik Fajmon.

Nyní znojemské družstvo opouštějí další dva hokejisté. Jedná se o útočníka Tomáše Pigla a obránce Lukáše Zukala. Oba hráči byli rovněž součástí mistrovského týmu z minulého ročníku, který vybojoval postup do CHANCE ligy. Pigl, jakožto odchovanec orlí letky, v letošní sezóně naskočil do třech zápasů. Většinu času totiž působil v druholigové Technice Brno. Zde za jedenáct duelů, posbíral devět kanadských bodů. Lukáš Zukal odehrál letos dvanáct ligových zápasů a připsal si jednu asistenci.

Klub tímto děkuje oběma hráčům za odvedené služby a přeje hodně štěstí v následující hokejové kariéře.

NEWSLETTER