Obranné řady Orlů vyztuží Filip Krejčiřík

Aktuální zprávy
PO 13. 5. 2013
<em>Znojmo</em> - Znojemští hokejisté získali již druhou posilu do obranných řad! Z brněnské Komety přichází urostlý dvacetiletý bek Filip Krejčiřík, který v uplynulém ročníku naskočil ke čtrnácti zápasům extraligového A-týmu. "Filipa jsme dlouhodobě sledovali a zaujal nás především svými výkony v dresu extraligové Komety. Je to mladý talentovaný obránce, který by do našeho týmu měl dobře zapadnout a dále se zlepšovat," řekl manažer klubu Petr Veselý k příchodu Krejčiříka, jenž ve Znojmě podepsal roční smlouvu.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Filip Krejčiřík

Filip Krejčiřík je odchovancem Komety Brno. Již v osmé třídě slavil zisk titulu mistra ČR s pražskou Spartou. Poté se vrátil zpět do svého rodného klubu. V sezóně 2011/2012 jej zbrzdilo zranění, kvůli kterému vynechal značnou část základní části. Play-off si však ujít nenechal a dopomohl Kometě juniorskému stříbru.

V ročníku 2012/2013 se probojoval do A-týmu Brna a naskočil ke čtrnácti extraligovým duelům, během nichž si připsal dvě asistence. Ve stejném roce vypomáhal formou střídavých startů i prvoligové Třebíči a Hradci Králové.

» Hráčská karta Filipa Krejčiříka

Foto: Michal Eger

NEWSLETTER