Pavel Pazourek se stává šéftrenérem

Aktuální zprávy
ST 17. 4. 2002
Dosavadní hlavní kouč Znojemských Orlů Pavel Pazourek se po dvou sezónách s tímto postem loučí. Z klubu však neodejde, obsadí nově zřízený post šéftrenéra. "V této roli bude mít na starosti koordinaci jak týmu mužů, tak juniorku a dorost," uvedl k této změně manažer Orlů Roman Kaňkovský. Nového hlavního trenéra pro tým mužů oznámí vedení klubu chvíli po čtvrtečním poledni.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024 Pavel Pazourek se stal hlavním trenérem po odvolání Milana Chalupy na počátku loňské sezóny. Předtím už vedl mužstvo při postupu do první ligy a při extraligovém postupu byl asistentem trenéra Bardy. Ve své nové funkci bude také částečně zodpovědný spolu s Rostislavem Dočekalem za hráčskou politiku klubu a bude koordinovat posuny hráčů mezi dorostem, juniorkou a týmem mužů.

Nový hlavní trenér mužů podepíše smlouvu ve čtvrtek 18.4. okolo poledne. Stane se jím osoba mimo okruh znojemského hokeje s hráčskými i trenérskými zkušenostmi. Jeho asistentem zůstane dosavadní asistent Milan Kastner.

V průběhu čtvrtka by se mělo také rozhodnout o obsazení postu trenéra dorostu, kde se uvolnilo místo po Karlu Šefčíkovi.
NEWSLETTER