U Orlů nepokračují Stránský a Karlsson

Aktuální zprávy
ČT 30. 11. 2023
Vedení znojemského klubu pokračuje v přestavbě týmu vzhledem k neuspokojivým výsledkům v probíhající sezóně CHANCE ligy. V A-mužstvu Orlů tak nebudou pokračovat obránce David Stránský a útočník Anton Karlsson. Další možnosti posílení kádru jsou v řešení.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Obránce David Stránský odchází po více jak třech sezónách na jihu Moravy. Loni patřil s 46 body v 53 utkáních druhé ligy k vůdčím postavám orlí defenzivy, v aktuálním ročníku ale nenaplnil očekávání, v 18 utkáních si připsal bilanci 1 + 7 a dva minusové body v hodnocení účasti na ledě. Nyní odchází do Banské Bystrice, kde zabojuje o místo v kádru účastníka slovenské extraligy.

Švédský útočník Anton Karlsson si ve 24 duelech připsal 14 bodů za šest branek a osm přihrávek, angažmá ve Znojmě ale nenaplnilo vzájemná očekávání, a tak po dohodě s vedením klubu došlo k ukončení jeho kontraktu. „Antonovi i Davidovi patří poděkování ze jejich služby, které pro klub odvedli. Nyní se sice rozcházíme, ale přejeme jim oběma do budoucna jen to dobré," podotýká prezident klubu Pavel Ohera.

NEWSLETTER