Baďouček burcuje: Nevzdáváme to!

Rozhovory
ÚT 20. 2. 2024
Čtyři kola před koncem základní části CHANCE ligy ztrácí Orli na záchranu v soutěži pět bodů. Situace není růžová, ale hráči ani realizační tým se nevzdávají. „Čekají nás čtyři sedmé zápasy play-off. Dáme do nich všechno," hlásí hlavní trenér Václav Baďouček.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Poruba, Vsetín, Pardubice B a Litoměřice. Tyto čtyři protivníky musí znojemští hokejisté obrat o co největší množství bodů, aby měli reálnou šanci vyhoupnout se z posledního místa tabulky. Do nově otevřené RT TORAX Areny v Ostravě-Porubě míří orlí letka již ve středu.

Jak k současné situaci tým přistupuje? Co jste směrem k hráčům komunikovali a s čím půjdete do závěrečných zápasů základní části CHANCE ligy?
Všichni víme, že situace v tabulce není ideální. Nicméně pořád není rozhodnuto a dokud bude matematická šance na záchranu, budeme bojovat. Dáme do toho všechno, nevzdáváme to. Pro nás to budou čtyři sedmé zápasy play-off, to jsme říkali i v kabině hráčům. Není kam uhnout, ega musí zůstat stranou.

Další na programu jsou utkání proti Porubě a Vsetínu, lídrům tabulky, kteří mají své pozice jisté. Může to být výhoda?
Těžko říct... může, nemusí. Podstatnější podle mě je, že v uplynulých zápasech této sezóny jsme s těmito soupeři hráli dobré a vyrovnané zápasy. Chceme na to navázat a přivézt vítězství.

Kdybyste měl v tuto chvíli něco vzkázat znojemským fanouškům, co by to bylo?
Chtěl bych jim v první řadě poděkovat za podporu, kterou nám prokazovali v dosavadním průběhu sezóny. Věřte, že nám to není jedno! Doufám, že nás v tuhle chvíli neopustí, přijdou nás podpořit a společně to dotáhneme k závěru, který si všichni přejeme.

NEWSLETTER