Orlím zrakem: přípravný zápas ZLN - ZNO

Naši soupeři
ČT 9. 9. 2004
Z n o j m o - Pohodovou výhrou 5:2 nad týmem slovenské Skalice uzavřeli v úterý Znojemští orli přípravné zápasy na domácím ledě a v pátek už je čeká poslední, v pořadí patnácté přátelské střetnutí před začátkem extraligové sezóny. Na kluzišti úřadujícího mistra ze Zlína sehrají odvetu, když koncem srpna v domácím utkání přehráli Medvědy 4:3. Ti od té doby odehráli zápasy s Žilinou (4:0), Havířovem (4:3) a Slovanem Bratislava (2:4). Svoji přípravu završí až 14. září odvetným duelem s mužstvem belasých.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024 Trenéři Zlína Ernest Bokroš a Jaroslav Stuchlík mají již sestavili tým, s nímž se budou pokoušet znovu proniknout až do finálových vod play-off. Několik zkušených borců v létě klub opustilo, přišli však další, většinou draví mladíci, kteří mají mezery po nich zacelit. Pokud dojde k výluce v NHL, počítá vedení s se dvěma současnými reprezentanty, kteří se účastní Světového poháru, Petrem Čajánkem a Romanem Hamrlíkem. Další posilou by byl útočník Martin Erat, mladší bratr znojemského Romana a spoluhráč Tomáše Vokouna z Nashvillu. Diváci by tak v sezóně mohli vídat bratrské souboje.

Orli budou mít poslední možnost vyzkoušet si různé varianty útočných a obranných formací a trenéři pak budou moci přemýšlet o tom, s jakou sestavou vyjedou k prvnímu ligovému zápasu do Třince v pátek 17. září. Celé mužstvo by jistě rádo poděkovalo všem věrným příznivcům, kteří si během letní přestávky našli cestu na zimní stadión a podpořili své oblíbence v přípravných utkáních. Všichni společně věří, že divácká kulisa v novém ročníku Tipsport extraligy bude stejně skvělá, jako v uplynulých sezónách a požene Orly k vytouženému úspěchu.

Přehled vzájemných zápasů

NEWSLETTER