Memoriál Zbyňka Kusého pokračuje! Orli vyzvou Košice

Naši soupeři
ST 14. 8. 2019
Čtvrtý den Memoriálu Zbyňka Kusého v Pardubicích je na programu jediný zápas. V tom Orli vyzvou slovenské Košice. Utkání začíná v 19:00.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Slovenský celek, který má na svém kontě osm extraligových titulů, je na Memoriálu Zbyňka Kusého nováčkem stejně jako Orli. Vstup do turnaje se mu ale povedl lépe. V úvodním zápase proti Vladivostoku zvítězil 5:4 a navíc získal bonusový bod díky samostatným nájezdům.

Orli do zápasu proti silným Rusům nastoupili v okleštěné sestavě a podlehli jim 4:1. Autorem jediné branky se stal Radim Matuš. Na soupisce chyběl gólman Teemu Lassila, obránce Kevin Tansey a útočník Petr Beránek, kteří společně s hlavním trenérem Miroslavem Fryčerem zamířili do Salzburgu na Mediální den EBEL ligy. Hned v úterý večer se ale opět připojili k týmu, a tak by ve čtvrtek neměli na soupisce chybět.

Poslední vzájemný zápas obou celků se odehrál před méně než rokem v Popradu v rámci Tatranského poháru. Tehdy vyhráli v prodloužení Orli 3:4.

Zápas Košice – Znojmo začíná ve čtvrtek v 19:00. Výsledek rozhodne i o tom, jaké bude konečné umístění týmů ve skupině a proti komu si zahrají v pátek. Přímý přenos je k dispozici na Youtube zde.

NEWSLETTER